|
|
|
|
LEADER |
01966cam a2200421 a 4500 |
001 |
2201 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825231515.0 |
007 |
ta |
008 |
910917s1991 xr a p 000 0 cze |
020 |
|
|
|a 8070800992
|q (brož.)
|
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c ABA001
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 664.6
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Příhoda, Josef,
|d 1938-
|7 jn20000402085
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Cereální chemie a technologie III :
|b technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků /
|c Josef Příhoda
|
250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b VŠCHT,
|c 1991
|
300 |
|
|
|a 58 s. :
|b il. ;
|c 30 cm
|
550 |
|
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
650 |
0 |
7 |
|a pečivo
|7 ph115724
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a pekařství
|7 ph124021
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská technologie
|7 ph115836
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a bakery products
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a bakery
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food technology
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|7 ko20010091853
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 9
|
999 |
|
|
|c 2201
|d 2201
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S664PŘÍHODAJ
|7 0
|8 BOOK
|9 3040
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2006-07-29
|l 1
|o S664/PŘÍHODA,J.
|p 420010085518
|r 2019-08-25
|v 8.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov, převod z FT Hanuštiak 8.3.2013;
|x 20100930
|y 04
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S664PŘÍHODAJ
|7 0
|8 BOOK
|9 3041
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2006-07-29
|l 10
|o S664/PŘÍHODA,J.
|p 420010085513
|r 2024-03-06
|s 2024-02-14
|v 8.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov, převod z FT Hanuštiak 8.3.2013;
|x 20100930
|y 04
|