|
|
|
|
LEADER |
01960cam a2200445 a 4500 |
001 |
2200 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825231515.0 |
007 |
ta |
008 |
890320s1988 xr a p 000 0 cze |
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c ABA001
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 631.576.3
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 664.7
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 631.576.9
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Hampl, Jan,
|d 1921-2009
|7 jn99240000260
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Cereální chemie a technologie I. :
|b (skladování obilí a mlynářství) /
|c Jan Hampl
|
250 |
|
|
|a Vyd. 2., přeprac.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b VŠCHT,
|c 1988
|
300 |
|
|
|a 241 s. :
|b il. ;
|c 29 cm
|
500 |
|
|
|a 250 výt
|
500 |
|
|
|a Rozmn
|
550 |
|
|
|a Vydavatel: Vysoká škola chemnicko technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|
653 |
|
|
|a cererálie
|
650 |
0 |
7 |
|a obilí (zrno)
|7 ph268186
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a mlynářství
|7 ph122916
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a skladování zemědělských plodin
|7 ph151466
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a grain
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a miller's trade
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a crop storage
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 17
|
999 |
|
|
|c 2200
|d 2200
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S664HAMPLJ
|7 0
|8 BOOK
|9 3038
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2006-07-29
|l 2
|o S664/HAMPL,J.
|p 420010085520
|r 2024-02-15
|s 2024-02-14
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov, převod z FT Hanuštiak 8.3.2013;
|x 20100930
|y 04
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S664HAMPLJ
|7 0
|8 BOOK
|9 3039
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2006-07-29
|l 18
|m 5
|o S664/HAMPL,J.
|p 420010085804
|q 2025-01-06
|r 2024-11-28
|s 2024-11-28
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 04
|