ČSN 56 0512-17 Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 17, Stanovení poškozeného škrobu

Saved in:
Bibliographic Details
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : Český normalizační institut, 1994
Subjects
Physical Description6 s.: il.

Cover

LEADER 00000nam a22000007a 4500
001 21994
003 CZ-ZlUTB
005 20190825234235.0
008 041202s1994 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002 
072 7 |a 543  |x Analytická chemie  |2 Konspekt  |9 10 
080 |a (006.3)  |2 v 
080 |a 543.635.252  |2 v 
245 0 0 |a ČSN 56 0512-17 Metody zkoušení mlýnských výrobků.  |n Část 17,  |p Stanovení poškozeného škrobu 
246 1 3 |a Metody zkoušení mlýnských výrobků.  |n Část 17,  |p Stanovení poškozeného škrobu 
260 |a Praha :  |b Český normalizační institut,  |c 1994 
300 |a 6 s.: il. 
500 |a Norma platí od března 1995 
650 0 7 |a chemická analýza  |7 ph114232  |2 czenas 
650 0 7 |a škrob  |7 ph335377  |2 czenas 
655 7 |a normy  |7 fd131861  |2 czenas 
910 |a ZLD002 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 ČSN_56_051217  |7 0  |8 BOOK  |9 39078  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 015  |d 2006-07-29  |l 0  |o ČSN 56 0512-17  |p 420010088746  |q 2099-12-31  |r 2019-08-25 00:00:00  |v 118.00  |w 2019-08-25  |x N:nákup | 20100930  |y 08 
992 |a BK 
999 |c 21994  |d 21994