catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • ČSN 56 0512-17 Metody zkoušení...
  • Description

ČSN 56 0512-17 Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 17, Stanovení poškozeného škrobu

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Český normalizační institut, 1994
Subjects:
chemická analýza
škrob
normy
Physical Description: 6 s.: il.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
Description
Item Description: Norma platí od března 1995
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • ČSN 56 0512-16 Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 16,
    Published: (1994)
  • ČSN EN ISO 1052 (566120) Přírodní škrob - Stanovení obsahu škrobu - Ewersova polarimetrická metoda
    Published: (1999)
  • ČSN 56 0176-10 (560176) Metody zkoušení škrobu. Stanovení tuku. Část 10
    Published: (1983)
  • ČSN 56 0176-1 (560176) Metody zkoušení škrobu. Všeobecná ustanovení. Část 1
    Published: (1976)
  • ČSN 56 0512-10 (560512) Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 10: Stanovení obsahu mokrého lepku
    Published: (1995)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...