Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • ČSN 56 0512-16 Metody zkoušení...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

ČSN 56 0512-16 Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 16, Stanovení škrobu podle Ewerse

Saved in:
Bibliographic Details
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : Český normalizační institut, 1994
Subjects
chemická analýza
polarimetrie
škrob
normy
Physical Description5 s.: il.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
More Information
Item Description:Norma platí od března 1995
Physical Description:5 s.: il.
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • ČSN 56 0512-17 Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 17,
    Published: 1994
  • ČSN EN ISO 1052 (566120) Přírodní škrob - Stanovení obsahu škrobu - Ewersova polarimetrická metoda
    Published: 1999
  • ČSN 56 0176-10 (560176) Metody zkoušení škrobu. Stanovení tuku. Část 10
    Published: 1983
  • ČSN 56 0176-1 (560176) Metody zkoušení škrobu. Všeobecná ustanovení. Část 1
    Published: 1976
  • ČSN 56 0512-10 (560512) Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 10: Stanovení obsahu mokrého lepku
    Published: 1995

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025