catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Česko-anglicko-německý průvodc...
Description
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Křivánek, Mirko
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
English
German
Published:
Praha :
Leda,
2004
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
gastronomie
společné stravování
pohostinství
oborová terminologie
čeština
angličtina
němčina
gastronomy
food services
catering trade
terminology (professional)
Czech language
English language
German language
vícejazyčné překladové slovníky
terminologické slovníky
polyglot translation dictionaries
terminological dictionaries
ISBN:
807335036X
Physical Description:
366 s. ; 22 cm
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
ISBN:
807335036X
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první,
by: Burešová, Pavla
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stolničení
by: Salač, Gustav, -1996
Published: (2018)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Horeka : hospitality business news
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Food service Europe & Middle East : international trade journal for the hotel, restaurant and catering industry
Published: (2004)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Manažment prevádzky pohostinského zariadenia
by: Patúš, Peter, et al.
Published: (2011)
×
Loading...