Česká společnost : nejdůležitější fakta o kvalitě našeho života - Možný, Ivo, 1932-2016 (Portál, 2002)
Sociologická studie. Mapuje nejdůležitější parametry ovlivňující kvalitu života občanů ČR - stav rodiny, zdraví, vzdělání, zaměstnanost, životní prostředí, stupeň politické aktivity, způsob života, volný čas atd. V textu přehledy, mapy, grafy atd.
Keywords: společnost -- Česko; society -- Czechia; Česko -- sociální poměry; Czechia -- social conditions; studie; studies