Cukrovka a obezita - Svačina, Štěpán, 1952-; Bretšnajdrová, Alena, 1957- (Maxdorf, 2003)
Kniha pro laiky, kterým hrozí obezita, jak ji úspěšně léčit, jak oddálit cukrovku. Ponaučení a rady, dietní zásady, přehledy diet a příklady receptů.
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Keywords: obezita; dietoterapie; diabetes mellitus; obesity; dietotherapy; příručky; handbooks, manuals, etc.