Co je to management : jaká je jeho úloha a proč je věcí každého z nás - Magretta, Joan, 1948- (Management Press, 2004)
Příručka vymezuje podstatu a základní principy manažerské práce z hlediska teorie i praxe.
Keywords: management; studie; studies