Británie, Irsko - Bedford, Neal (Svojtka & Co., 2001)
Cestovní průvodce po Británii a Irsku přináší podrobné informace o turisticky atraktivních a zajímavých místech obou zemí.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: Velká Británie; Irsko; Ireland; Great Britain; průvodce; guidebooks