Bioenergetická cvičení - Hoffmann, Richard; Gudat, Ulrich (Portál, 2003)
Příručka bioenergetického cvičení, které uvolňuje svalové napětí a odstraňuje zábrany spontánního vyjadřování pocitů a emocí.
Keywords: bioenergetika; energetický systém člověka; tělesná cvičení; bioenergetics; exercises; příručky; handbooks, manuals, etc.