Barevnost staveb : Příručka barev. nátěrů a omítek staveb - Gatz, Konrad; Piepenburg, Werner; Wallenfang, Wilhelm Otto (SNTL, 1963)
Text probírá jak všechny techniky a materiály pro barevná řešení budov, tak i možnosti jejich uplatnění v naší architektuře. Obrazy - větší část publikace znázorňují barevně řešené obytné a rodinné domy, školy, průmyslové aj. stavby z mnoha zemí
3000 výt
Obálka a vazba: Josef Kalousek
Pozn
S barev. fot. v textu
Souběž. rus. náz., text, obsah a věcný rejstřík
Keywords: Architektura; barvy (odstíny); budovy; nátěry; omítky; POVRCHOVÁ ÚPRAVA; rodinné domy; stavby