Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství - Hejzlar, Miroslav, 1928-2000; Hylmar, Bohumil, 1923-; Teplý, Miloš, 1912-1983 (SNTL, 1980)
Seznamuje se základními charakteristikami antibiotik, s obecnými problémy, zdravotními aspekty a zásadami jejich použití v potravinářství, mlékárenském i ostatním potravinářském průmyslu. Poslední kapitola se zabývá použitím antibiotik v zemědělství při krmení hospodářských zvířat
3300 výt
Přehledy lit
Určeno [také] pro studenty stř. a vys. škol potrav. a zeměd
Keywords: antibiotika; farmakologie; potravinářství; zemědělství