Analýza systémů měření (MSA) : příručka (Česká společnost pro jakost, 2003)
Příručka přináší zkušenosti v zabezpečování jakosti, je určena především pro americké dodavatele společností automobilového průmyslu.
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Keywords: management jakosti; statistické metody; měřicí systémy; automobilový průmysl; quality control; statistical methods; measuring systems; automobile industry; příručky; handbooks, manuals, etc.