Analýza dat v manažerském rozhodování - Hindls, Richard, 1950-; Novák, Ilja, 1927-2009; Hronová, Stanislava, 1954-; Jarošová, Eva, 1952- (Grada, 1999)
Učebnice přibližuje principy využití moderních nástrojů analýzy dat v manažerské sféře.
Keywords: rozhodování; management; statistické metody; decision making; statistical methods; příručky; handbooks, manuals, etc