Alexandr Hackenschmied - Anděl, Jaroslav, 1949- (Torst, 2000)
Monografie zakladatele české moderní fotografie a filmu a významné osobnosti v hnutí americké fotografické avantgardy.
Tiráž anglicky
Životopisná data, přehled výstav, zastoupení ve sbírkách
Keywords: Hackenschmied, Alexander, -- 1907-2004; 20. století; fotografové -- Česko -- 20. století; filmoví umělci -- Česko -- 20. století; photographers -- Czechia -- 20th century; film artists -- Czechia -- 20th century; monografie; monographs