Aktivní sebeřízení : jak získat kontrolu nad svým časem a prací - Bischof, Anita; Bischof, Klaus, 1956- (Poradce pro praxi, 2003)
Knížka přináší návody, jak zlepšit výkon v práci a tím i usnadnit kariéru.