catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Zpracování a využití produktů...
Description
Zpracování a využití produktů z amarantu bakalářská práce
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Galářová, Blanka
(Dissertant)
Other Authors:
Mokrejš, Pavel, 1974-
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2004
Subjects:
KOSMETIKA
laskavec
lihovarnictví
mouka
pečivo
bakalářská práce
Physical Description:
54 l. : il. + 1 CD
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti zhodnocení vedlejších produktů při zpracování amarantové hmoty diplomová práce
by: Vykydalová, Martina
Published: (2004)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie zemědělského lihovarství
by: Hamrová, Ludmila
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba lihovin
by: Uher, Jiří, et al.
Published: (1974)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Effect of specific hydrocolloids and hydrocolloid blends on gluten-free bread quality = Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva : disertační práce
by: Dvořáková, Petra, 1984-
Published: (2018)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza finančního zdraví společnosti STOCK Plzeň a.s.
by: Jeníčková, Helena
Published: (2004)
×
Loading...