Znáte anglická slovesa? : česko-anglický slovník nejužívanějších spojení podstatných jmen se slovesy - Klégr, Aleš, 1951-; Hronková, Norah; Hron, Zdeněk, 1944- (Státní pedagogické nakladatelství, 1991)
Speciální slovník přináší 900 základních substantiv a ke každému 30-40 specifických spojení