Změny vybraných složek sýrů během zrání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Červinková, Zuzana, 1951- (Dissertant)
Other Authors: Drdák, Milan, 1949-2002 (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: Zlín, 2002
Subjects:
Physical Description: 57 listů, v příl.

Cover

LEADER 01240ctm a22003137a 4500
001 20658
003 CZ ZlUTB
005 20190825234023.0
008 020724s2002^ xr ||||| ||||| |||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.336  |2 v 
100 1 |a Červinková, Zuzana,  |d 1951-  |7 nlk20020106444  |4 dis 
245 1 0 |a Změny vybraných složek sýrů během zrání  |h [rukopis] /  |c Zuzana Červinková, vedoucí práce: Milan Drdák 
260 |a Zlín,  |c 2002 
300 |a 57 listů, v příl. 
650 0 7 |a aminokyseliny  |7 ph117172  |2 czenas 
650 0 4 |a dozrávání 
650 0 4 |a kyselost 
650 0 4 |a složení 
650 0 7 |a sýry  |7 ph116388  |2 czenas 
650 0 7 |a titrace  |7 ph192866  |2 czenas 
650 0 7 |a tuky  |7 ph126786  |2 czenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Drdák, Milan,  |d 1949-2002  |7 jn20000400541  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Fakulta technologická.  |b Ústav technologie bílkovin a kůže  |4 dgg 
992 |a DS 
999 |c 20658  |d 20658 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 D2002ČERVINKOVÁZ  |7 0  |8 MANUS  |9 35789  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |i D  |o D2002/ČERVINKOVÁ,Z.  |p 420019005895  |r 2019-08-25  |w 2019-08-25  |x 20100831  |y 12