|
|
|
|
LEADER |
01240ctm a22003137a 4500 |
001 |
20658 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825234023.0 |
008 |
020724s2002^ xr ||||| ||||| |||||cze|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 637.336
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Červinková, Zuzana,
|d 1951-
|7 nlk20020106444
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny vybraných složek sýrů během zrání
|h [rukopis] /
|c Zuzana Červinková, vedoucí práce: Milan Drdák
|
260 |
|
|
|a Zlín,
|c 2002
|
300 |
|
|
|a 57 listů, v příl.
|
650 |
0 |
7 |
|a aminokyseliny
|7 ph117172
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a dozrávání
|
650 |
0 |
4 |
|a kyselost
|
650 |
0 |
4 |
|a složení
|
650 |
0 |
7 |
|a sýry
|7 ph116388
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a titrace
|7 ph192866
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a tuky
|7 ph126786
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a diplomové práce
|7 fd132022
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Drdák, Milan,
|d 1949-2002
|7 jn20000400541
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Fakulta technologická.
|b Ústav technologie bílkovin a kůže
|4 dgg
|
992 |
|
|
|a DS
|
999 |
|
|
|c 20658
|d 20658
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 D2002ČERVINKOVÁZ
|7 0
|8 MANUS
|9 35789
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2006-07-29
|i D
|o D2002/ČERVINKOVÁ,Z.
|p 420019005895
|r 2019-08-25
|w 2019-08-25
|x 20100831
|y 12
|