Skip to content
Catalog K.UTB
Čeština
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Find
Advanced Search
Změny vybraných složek sýrů bě...
Toolbar
Cite this
Save to List
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to RIS
Email this
Permanent link
Změny vybraných složek sýrů během zrání
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author
Červinková, Zuzana, 1951-
(Dissertant)
Other Authors
Drdák, Milan, 1949-2002
(Thesis advisor)
Format
Manuscript
Book
Language
Czech
Published
Zlín,
2002
Subjects
aminokyseliny
dozrávání
kyselost
složení
sýry
titrace
tuky
diplomové práce
Physical Description
57 listů, v příl.
Cover
Loading…
Holdings
More Information
Metadata
More Information
Physical Description:
57 listů, v příl.
Cite this
Save to List
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to RIS
Email this
Permanent link
Similar Items
Biamperometrické titrace
by: Vydra, František, et al.
Published: 1971
Titrovanije v nevodnych sredach
by: Gyenes, István, 1916-1998
Published: 1971
Ascorbinometric Titrations
by: Erdey, László, 1910-1970, et al.
Published: 1973
Radiometričeskoje titrovanije
by: Marjanov, B. M.
Published: 1971
Význam proteolýzy během zrání přírodních sýrů = The importance of proteolysis during cheese ripening : habilitační práce
by: Pachlová, Vendula, 1984-
Published: 2015