catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Změny vybraných složek sýrů bě...
Description
Změny vybraných složek sýrů během zrání
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Červinková, Zuzana, 1951-
(Dissertant)
Other Authors:
Drdák, Milan, 1949-2002
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
Zlín,
2002
Subjects:
aminokyseliny
dozrávání
kyselost
složení
sýry
titrace
tuky
diplomové práce
Physical Description:
57 listů, v příl.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Biamperometrické titrace
by: Vydra, František, et al.
Published: (1971)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Titrovanije v nevodnych sredach
by: Gyenes, István, 1916-1998
Published: (1971)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Ascorbinometric Titrations
by: Erdey, László, 1910-1970, et al.
Published: (1973)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Význam proteolýzy během zrání přírodních sýrů = The importance of proteolysis during cheese ripening : habilitační práce
by: Pachlová, Vendula, 1984-
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Radiometričeskoje titrovanije
by: Marjanov, B. M.
Published: (1971)
×
Loading...