Zlínsko od minulosti k současnosti 1992. 11. svazek - Pokluda, Zdeněk, 1946- (Státní okresní archiv, 1992)
Vrla, R. - Seznam chráněných památek zlínského okresu; Vaňhara, J. - Pohledy do včerejšků Zlína; Křeček, V., Štroblík, V. - Malotova obuvnická továrna; Pokluda, Z. - statek Velký Ořechov
Keywords: Malota, Eduard, -- 1884-1956; MANOJ (Zlín, Česko); dějiny; Obuvnictví; památky; vlastivěda; Velký Ořechov (Česko); Zlín (Česko); Zlín (Česko : oblast); sborníky