Zlínsko od minulosti k současnosti 1988 - 1991. 10. svazek - Pokluda, Zdeněk, 1946- (Okresní archiv, 1991)
Vaňhara, J.- Příběh jednoho muže a jednoho města ; Křeček, V., Štroblík, V. - Továrna obuvi iris ve Zlíně; Karkošková, A., Pokluda, Z., Štroblík, V.- Znárodnění průmyslu ve Zlíně 1945-1978; Pokluda, J. Rod Šternberků na Moravě; Polišenský, J. - Purkmistři a rychtáři města Zlína
Keywords: Baťa, Tomáš, -- 1876-1932; Šternberkové (rod); Baťovy závody; IRIS (Zlín, Česko); dějiny; Obuvnictví; osobnosti; průmysl; vlastivěda; znárodnění; Zlín (Česko : oblast); Zlín (Česko); sborníky