|
|
|
|
| LEADER |
00000nam a22000007a 4500 |
| 001 |
20378 |
| 003 |
CZ-ZlUTB |
| 005 |
20190825233957.0 |
| 008 |
040225s1983 xr |||||r|||||||||||cze|d |
| 040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|
| 072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
| 072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
| 080 |
|
|
|a (075.8)
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 641.53
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 641.54
|2 v
|
| 245 |
0 |
0 |
|a Zásady provozu a údržby velkokuchyňského zařízení
|
| 260 |
|
|
|a [Vyškov? :
|b Vysoká vojenská škola pozemního vojska?],
|c 1983
|
| 300 |
|
|
|a 156 s. :
|b il.
|
| 650 |
0 |
4 |
|a kuchyňské vybavení
|
| 655 |
|
7 |
|a vysokoškolská skripta
|7 fd190824
|2 czenas
|
| 910 |
|
|
|a ZLD002
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S641ZÁSADY
|7 0
|8 BOOK
|9 35354
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|l 0
|o S641/ZÁSADY
|p 420010084556
|r 2019-08-25 00:00:00
|v 15.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov | 20100831
|y 05
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S641ZÁSADY
|7 0
|8 BOOK
|9 35360
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|l 0
|o S641/ZÁSADY
|p 420010084562
|r 2019-08-25 00:00:00
|v 15.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov | 20100831
|y 05
|
| 992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 4
|
| 999 |
|
|
|c 20378
|d 20378
|