Zásady provozu a údržby velkokuchyňského zařízení

Saved in:
Bibliographic Details
Format Book
LanguageCzech
Published [Vyškov? : Vysoká vojenská škola pozemního vojska?], 1983
Subjects
Physical Description156 s. : il.

Cover

LEADER 00000nam a22000007a 4500
001 20378
003 CZ-ZlUTB
005 20190825233957.0
008 040225s1983 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a (075.8)  |2 v 
080 |a 641.53  |2 v 
080 |a 641.54  |2 v 
245 0 0 |a Zásady provozu a údržby velkokuchyňského zařízení 
260 |a [Vyškov? :  |b Vysoká vojenská škola pozemního vojska?],  |c 1983 
300 |a 156 s. :  |b il. 
650 0 4 |a kuchyňské vybavení 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
910 |a ZLD002 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 S641ZÁSADY  |7 0  |8 BOOK  |9 35354  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2006-07-29  |l 0  |o S641/ZÁSADY  |p 420010084556  |r 2019-08-25 00:00:00  |v 15.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov | 20100831  |y 05 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 S641ZÁSADY  |7 0  |8 BOOK  |9 35360  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2006-07-29  |l 0  |o S641/ZÁSADY  |p 420010084562  |r 2019-08-25 00:00:00  |v 15.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov | 20100831  |y 05 
992 |a BK  |b SK  |d 4 
999 |c 20378  |d 20378