Základy konzervace potravin

Publikace shrnuje základní poznatky o zásadách a způsobech konzervace. Pojednává o látkovém složení a spontánní vzájemné reakci složek neúdržných potravin, o reakci látkových složek neúdržných potravin s cizorodýmilátkamiprostředí a obraně proti těmto reakcím. Objasňuje původce mikrobních změn, jeji...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kyzlink, Vladimír, 1915-2008 (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : SNTL, 1980
Edition: 2., přeprac. vyd.
Subjects:
Physical Description: 513, [1] s. : obr., fot. a tb. ; 8°.

Cover

LEADER 01552cam a22003137a 4500
001 20035
003 CZ ZlUTB
005 20190825233930.0
008 800000s1980 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a CS¬ABA001  |b cze  |c CS¬ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664.8/.9  |2 v 
100 1 |a Kyzlink, Vladimír,  |d 1915-2008  |7 jk01071323  |4 aut 
245 1 0 |a Základy konzervace potravin /  |c Vladimír Kyzlink 
250 |a 2., přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1980 
300 |a 513, [1] s. :  |b obr., fot. a tb. ;  |c 8°. 
500 |a 2000 výt 
500 |a Pozn 
500 |a Přehl. lit 
500 |a Určeno [také] pro stud. odb. a vys. škol 
500 |a Věcný rejstřík 
520 |a Publikace shrnuje základní poznatky o zásadách a způsobech konzervace. Pojednává o látkovém složení a spontánní vzájemné reakci složek neúdržných potravin, o reakci látkových složek neúdržných potravin s cizorodýmilátkamiprostředí a obraně proti těmto reakcím. Objasňuje původce mikrobních změn, jejich životní podmínky a projevy a probírá různé prostředky o chrany proti rozkladné činnosti mikroorganismů 
650 0 4 |a konzervace potravin 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 41 
999 |c 20035  |d 20035 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664KYZLINKV  |7 0  |8 BOOK  |9 34453  |a UTBZL  |b UTBUH  |c 006  |d 2006-07-29  |l 44  |m 2  |o 664/KYZLINK,V.  |p 420010085745  |q 2024-05-23  |r 2024-04-23  |s 2024-04-23  |v 85.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |y 04