Základy konzervace potravin

Publikace shrnuje základní poznatky o zásadách a způsobech konzervace. Pojednává o látkovém složení a spontánní vzájemné reakci složek neúdržných potravin, o reakci látkových složek neúdržných potravin s cizorodýmilátkamiprostředí a obraně proti těmto reakcím. Objasňuje původce mikrobních změn, jeji...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kyzlink, Vladimír, 1915-2008 (Author)
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : SNTL, 1980
Edition2., přeprac. vyd.
Subjects
Physical Description513, [1] s. : obr., fot. a tb. ; 8°.

Cover

More Information
Summary:Publikace shrnuje základní poznatky o zásadách a způsobech konzervace. Pojednává o látkovém složení a spontánní vzájemné reakci složek neúdržných potravin, o reakci látkových složek neúdržných potravin s cizorodýmilátkamiprostředí a obraně proti těmto reakcím. Objasňuje původce mikrobních změn, jejich životní podmínky a projevy a probírá různé prostředky o chrany proti rozkladné činnosti mikroorganismů
Item Description:2000 výt
Pozn
Přehl. lit
Určeno [také] pro stud. odb. a vys. škol
Věcný rejstřík
Physical Description:513, [1] s. : obr., fot. a tb. ; 8°.