Bohdan Holomíček - Dufek, Antonín, 1943- (Torst, 2000)
Malá monografie B.Holomíčka představuje jeho reportážní nebo dokumentární fotografie, momentky a nestylizované snímky lidí z let 1978-2000.
Životopisná data, přehled výstav, zastoupení ve sbírkách
Keywords: Holomíček, Bohdan, -- 1943-; 20. století; fotografové -- Česko -- 20. století; fotografie -- Česko -- 20. století; photographers -- Czechia -- 20th century; photography -- Czechia -- 20th century; monografie; fotografické publikace; monographs; photographical works