|
|
|
|
LEADER |
01173cam a22003257a 4500 |
001 |
19590 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825233856.0 |
008 |
970403s1996 xr |||||r|||||||||||cze|d |
020 |
|
|
|a 8085120577
|q (brož.)
|
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c ABA001
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 579
|x Mikrobiologie
|2 Konspekt
|9 2
|
080 |
|
|
|a 579
|2 v
|
080 |
|
|
|a 613.2
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Maxa, Věroslav
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam bifidobakterií a bakterií mléčného kvašení pro výživu a zdraví /
|c Věroslav Maxa, Vojtěch Rada
|
250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Ústav zemědělských a potravinářských informací,
|c 1996
|
300 |
|
|
|a 42 s. ;
|c 21 cm
|
500 |
|
|
|a Tab
|
504 |
|
|
|a Bibliogr
|
650 |
0 |
7 |
|a bakterie
|7 ph114113
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a bifidobakterie
|7 ph114147
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a kvašení
|
650 |
0 |
7 |
|a výživa člověka
|7 ph127487
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Rada, Vojtěch
|7 xx0035178
|4 aut
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 20
|
999 |
|
|
|c 19590
|d 19590
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 57MAXAV
|7 0
|8 BOOK
|9 33588
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2006-07-29
|l 24
|m 3
|o 57/MAXA,V.
|p 420010085530
|r 2023-06-08
|s 2023-04-11
|v 69.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 04
|