|
|
|
|
LEADER |
01438ctm a22003737a 4500 |
001 |
19411 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825233840.0 |
008 |
031202s2003 xr ||||| ||||| |||||cze|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 637.524
|2 v
|
080 |
|
|
|a 678.046.6
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Ďurišová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití bílkovinných přípravků živočišného původu ve výrobě trvanlivých salámů
|h [rukopis] /
|c Jana Ďurišová ; [vedoucí diplomové práce František Mikeš]
|
260 |
|
|
|c 2003
|
300 |
|
|
|a 129 l., [6] příl. :
|b il.
|
650 |
0 |
4 |
|a hydrolyzáty
|
650 |
0 |
7 |
|a kolagen
|7 ph205184
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a MĚŘENÍ
|
650 |
0 |
4 |
|a pH
|
650 |
0 |
7 |
|a plniva
|7 ph579336
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářství
|7 ph124430
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a salámy
|
650 |
0 |
7 |
|a sušení
|7 ph126289
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a uzeniny
|7 ph138047
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a vlastnosti organoleptické
|
650 |
0 |
4 |
|a zrání
|
655 |
|
7 |
|a diplomové práce
|7 fd132022
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Mikeš, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Fakulta technologická.
|b Ústav technologie bílkovin a kůže
|4 dgg
|
992 |
|
|
|a DS
|d 1
|
999 |
|
|
|c 19411
|d 19411
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 D2003ĎURIŠOVÁJ
|7 0
|8 MANUS
|9 33379
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2006-07-29
|l 1
|o D2003/ĎURIŠOVÁ,J.
|p 420010082895
|r 2019-08-25
|w 2019-08-25
|x N:povinný výtisk
|x 20100831
|y 12
|