Využití bílkovinných přípravků živočišného původu ve výrobě trvanlivých salámů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ďurišová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Mikeš, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2003
Subjects:
pH
Physical Description: 129 l., [6] příl. : il.

Cover

LEADER 01438ctm a22003737a 4500
001 19411
003 CZ ZlUTB
005 20190825233840.0
008 031202s2003 xr ||||| ||||| |||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.524  |2 v 
080 |a 678.046.6  |2 v 
100 1 |a Ďurišová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Využití bílkovinných přípravků živočišného původu ve výrobě trvanlivých salámů  |h [rukopis] /  |c Jana Ďurišová ; [vedoucí diplomové práce František Mikeš] 
260 |c 2003 
300 |a 129 l., [6] příl. :  |b il. 
650 0 4 |a hydrolyzáty 
650 0 7 |a kolagen  |7 ph205184  |2 czenas 
650 0 4 |a MĚŘENÍ 
650 0 4 |a pH 
650 0 7 |a plniva  |7 ph579336  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
650 0 4 |a salámy 
650 0 7 |a sušení  |7 ph126289  |2 czenas 
650 0 7 |a uzeniny  |7 ph138047  |2 czenas 
650 0 4 |a vlastnosti organoleptické 
650 0 4 |a zrání 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Mikeš, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Fakulta technologická.  |b Ústav technologie bílkovin a kůže  |4 dgg 
992 |a DS  |d 1 
999 |c 19411  |d 19411 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 D2003ĎURIŠOVÁJ  |7 0  |8 MANUS  |9 33379  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |l 1  |o D2003/ĎURIŠOVÁ,J.  |p 420010082895  |r 2019-08-25  |w 2019-08-25  |x N:povinný výtisk  |x 20100831  |y 12