|
|
|
|
LEADER |
01983cam a22005177a 4500 |
001 |
19246 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825233826.0 |
007 |
tu |
008 |
890505s1989 xr a f u0|0 0 cze |
020 |
|
|
|a (Brož.) :
|c 13,50 Kčs
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)39417017
|
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|d ABA001
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 66.0
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 664.1
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 544
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 519.673
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 536.722
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Valter, Vladimír,
|d 1925-2015
|7 jk01141347
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Výpočetní metody a modelování.
|n I. /
|c Vladimír Valter
|
250 |
|
|
|a 2., přeprac. a dopln. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b MON,
|c 1989,
|
300 |
|
|
|a 169 s. :
|b il. ;
|c 29 cm
|
500 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie
|
500 |
|
|
|a Rozmn.
|
500 |
|
|
|a 200 výt.
|
500 |
|
|
|a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|
550 |
|
|
|a Vydavatel: VŠCHT v Praze
|
521 |
|
|
|a Pro studenty oboru chemie a technologie sacharidů
|
650 |
0 |
7 |
|a chemická technologie
|7 ph114233
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a sacharidy
|7 ph125399
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a fyzikální chemie
|7 ph114602
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a matematické modelování
|7 ph115240
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a entalpie
|7 ph311255
|2 czenas
|
653 |
0 |
|
|a hmotnostní bilance
|
655 |
|
7 |
|a vysokoškolská skripta
|7 fd190824
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Fakulta potravinářské technologie
|7 ko20010091852
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
998 |
|
|
|a 000047055
|
999 |
|
|
|c 19246
|d 19246
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S664VALTERV
|7 0
|8 BOOK
|9 33049
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|i 618
|o S664/VALTER,V.
|p 420010020618
|r 2019-08-25
|w 2019-08-25
|x N:převzato z FT - Špaček;
|x 20100831
|y 05
|