Úvod do teorie statistiky - Cyhelský, Lubomír, 1929- (Státní nakladatelství technické literatury, 1981)
Další vydání nově zařazuje míry asociace a kontingence, podstatně přepracovává výklad o individuálních indexech a nově zpracovává otázky rozkladu absolutního rozdílu statistických ukazatelů a indexů.
Jmenný a věcný rejstřík
Vazba: Josef Kalousek
Učebnice pro VŠE
Pozn.
Keywords: statistika -- teorie; matematická statistika