Úvod do studia odborné literatury - Vymětal, Jan, 1941-; Váchová, Miriam (Orac, 2000)
Práce z oboru informatiky vyjadřuje snahu autorů o ucelený přehled o současném informačním prostředí, informačních procesech a zdrojích.
Keywords: informační zdroje; informační služby; informační technologie; zpracování dat; odborná literatura; information resources; information services; information technology; data processing; professional literature; příručky; handbooks, manuals, etc