Úvod do studia odborné literatury - Vymětal, Jan, 1941-; Váchová, Miriam (Studijní texty (Orac), 2000)
Práce z oboru informatiky vyjadřuje snahu autorů o ucelený přehled o současném informačním prostředí, informačních procesech a zdrojích.