Úprava bytu : řemeslné práce v bytě a rodinném domku - Benda, Antonín (SNTL, 1968)
Příručka pro domácí údržbu a řemeslnické práce v bytech, chatách nebo rodinných domcích zahrnuje popisy, pokyny, návody a postupy všech prací, vyskytujících se při domácí údržbě. Vychází z popisu jednotlivých částí bytů adomků, přináší pokyny pro zařízení domácí dílny, popisuje práce zednické, tesařské, klempířské, pokrývačské, vnitřní i vnější práce omítkářské a obklady, pojednává o oknech, dveřích, oplocení, pracích truhlářských,elektrikářských, instalatérských, o vytápění, provádění nátěrů, malbě stěn i stropů apod. Publikaci doplňuje množství názorných obrázků, náčrtků a přehledných tabulek
Obsahuje rejstřík
Keywords: byty; rodinné domy; stavební úpravy; apartments; single family houses; building improvement; příručky; handbooks, manuals, etc