Učitel a stres - Míček, Libor, 1931-2004; Zeman, Vladimír, 1932- (Masarykova univerzita, 1992)
Kniha je myšlena jako podnět k sebereflexi, zamyšlení nad vlastními možnostmi každého učitele a vychovatele.
Keywords: stres (psychologie); stres z povolání; učitelé; zvládání stresu; stress (psychology); occupational stress; teachers; stress management; příručky; handbooks, manuals, etc