Tříslení spodkových usní Jindřich Müller, Ivan Binko - Müller, Jindřich; Binko, Ivan, 1911-1971 (Řada kožedělné literatury, 1955)
Výklad o technologických postupech a zařízeních, jichž se používá při tříslení spodkových usní. Zvláštní pozornost je věnována tříslivům a tříslovinám. Je přihlédnuto k otázkám organizace a hospodárnosti práce