Testy osobnosti - Senger, Gerti, 1942-; Hoffmann, Walter (Ikar, 1997)
Testy byly sestaveny na základě několikaletého výzkumu v německy mluvících zemích. Mají sloužit čtenářům, kteří se chtějí lépe poznat, případně usilují o další rozvíjení osobnosti. Kniha obsahuje i stručné rady a cvičení pro zvýšení osobnostního kvocientu a snaží se pomoci při rozpoznávání základních fazet lidské osobnosti. Kruš.
Keywords: psychologie osobnosti; sebepoznání; psychologické testy; psychology of personality; self-consciousness; psychological tests; testy; příručky; tests; handbooks, manuals, etc