Teoretické základy konzervace potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kyzlink, Vladimír, 1915-2008 (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : SNTL, 1988
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Physical Description: 511 s. : obr., fot., tb., grafy ; 25 cm

Cover

LEADER 01173cam a22003257a 4500
001 17395
003 CZ ZlUTB
005 20190825233600.0
008 880524s1988 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a (075.8)  |2 v 
080 |a 664.8/.9  |2 v 
100 1 |a Kyzlink, Vladimír,  |d 1915-2008  |7 jk01071323  |4 aut 
245 1 0 |a Teoretické základy konzervace potravin /  |c Vladimír Kyzlink 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1988 
300 |a 511 s. :  |b obr., fot., tb., grafy ;  |c 25 cm 
500 |a 800 výt 
500 |a Pozn 
500 |a Přehl. lit 
500 |a Věcný rejstřík 
650 0 4 |a konzervace potravin 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b NS  |d 2 
999 |c 17395  |d 17395 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664KYZLINKV  |7 0  |8 BOOK  |9 30108  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 015  |d 2006-07-29  |l 2  |m 1  |o 664/KYZLINK,V.  |p 420010085511  |q 2024-12-22  |r 2019-08-25  |v 65.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100930  |y 08