catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Teoretické základy konzervace...
Description
Teoretické základy konzervace potravin
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Kyzlink, Vladimír, 1915-2008
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
SNTL,
1988
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
konzervace potravin
potraviny
učebnice
Physical Description:
511 s. : obr., fot., tb., grafy ; 25 cm
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Item Description:
800 výt
Pozn
Přehl. lit
Věcný rejstřík
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základy konzervace potravin
by: Kyzlink, Vladimír, 1915-2008
Published: (1980)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Konzervárenské suroviny
by: Blattný, Ctibor, 1897-1978, et al.
Published: (1986)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Sborník Vysoké školy chemicko-technologické v Praze (1991). E63,
Published: (1991)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základy konzervace potravin
by: Ingr, Ivo, 1936-2016
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování
by: Martykánová, Miroslava
Published: (2012)
×
Loading...