Technologie mechanické výroby obuvi. III. díl - Šnaidr, František (Státní nakladatelství technické literatury, 1958)
Třetí část čtyřsvazkového díla je věnován zpracování materiálů na dílce obuvi, jejich opracování a výrobě podpatků. Úvod knihy informuje o struktuře čs. obuvnického průmyslu.
1700 výt.
Keywords: dílce obuvi; obuvnické materiály; spodky obuvi; podpatky; svršky obuvi; obuvnická technologie; vysekávání