Technologie mechanické výroby obuvi. III. díl - Šnaidr, František (Řada kožedělné literatury, 1958)
Třetí část čtyřsvazkového díla je věnován zpracování materiálů na dílce obuvi, jejich opracování a výrobě podpatků. Úvod knihy informuje o struktuře čs. obuvnického průmyslu.