Technologie masa

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : SNTL, 1984
Edition: 2., přeprac. a dopl. vyd.
Subjects:
Physical Description: 662 s. : il. ; 21 cm

Cover

LEADER 00993cam a22003017a 4500
001 17298
003 CZ ZlUTB
005 20190825233549.0
008 850226s1984 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.51/.52  |2 v 
080 |a 664.93  |2 v 
080 |a 665.22  |2 v 
245 0 0 |a Technologie masa 
250 |a 2., přeprac. a dopl. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1984 
300 |a 662 s. :  |b il. ;  |c 21 cm 
500 |a 2700 výt 
500 |a Vazba Josef Kalousek 
500 |a Věcný rejstřík 
650 0 4 |a konzervace potravin 
650 0 7 |a maso  |7 ph122657  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 41 
999 |c 17298  |d 17298 
952 |0 0  |1 0  |2 udc  |4 0  |6 664TECHNOLOGIE  |7 0  |8 BOOK  |9 29709  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2006-07-29  |l 47  |m 13  |o 664/TECHNOLOGIE  |p 420010085761  |r 2024-11-04  |s 2024-09-06  |v 47.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |y 04