catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Technologie masa
Description
Technologie masa
Saved in:
Bibliographic Details
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
SNTL,
1984
Edition:
2., přeprac. a dopl. vyd.
Subjects:
konzervace potravin
maso
potravinářství
Physical Description:
662 s. : il. ; 21 cm
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Item Description:
2700 výt
Vazba Josef Kalousek
Věcný rejstřík
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základy technologie masa
by: Pipek, Petr, 1952-
Published: (1998)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie masa I
by: Pipek, Petr, 1952-
Published: (1991)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Produkce a zpracování masa
by: Ingr, Ivo, 1936-2016
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Produkce a zpracování masa
by: Ingr, Ivo, 1936-2016
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr
by: Hrabě, Jan, 1943-, et al.
Published: (2006)
×
Loading...