Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Technológia rastlinných neúdrž...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Technológia rastlinných neúdržných potravín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Drdák, Milan, 1949-2002 (Author)
Format Book
LanguageSlovak
Published Bratislava : Alfa, 1989
Edition1. vyd.
Subjects
zpracování zemědělských produktů
voda
marmelády
ovoce
zelenina
konzervování potravin
potraviny rostlinného původu
potravinářská technologie
víno
ISBN8005001215
Physical Description301 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
More Information
ISBN:8005001215
Physical Description:301 s.
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Handbook of vegetables and vegetable processing
    Published: 2011
  • Handbook of fruits and fruit processing
    Published: 2012
  • Fruit and vegetable processing improving quality
    Published: 2002
  • Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny
    by: Cerevitinov, F. V.
    Published: 1952
  • Advances in fresh-cut fruits and vegetables processing
    Published: 2011

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025