Technické kreslení podle mezinárodních norem. III., - Poláček, Dušan (Montanex, 1995)
3.svazek z řady ČSN a norem mezinárodních ISO pro kreslení technických výkresů zahrnuje oblast elektrotechnických výrobků.
Keywords: elektrotechnika; elektrotechnické výrobky; elektrotechnické značky; technická dokumentace; technické kreslení; technické normy a standardy; mezinárodní normy a standardy; electric engineering; electric apparatus and appliances; electrotechnical signs; technical documentation; technical drawing; technical standards; international standards; příručky; handbooks, manuals, etc