Technické kreslení - Švercl, Josef; Tarbajovský, Ján (Scientia, spol. s r.o., pedagogické nakladatelství, 1995)
Sbírka řešených úloh a příkladů z deskriptivní geometrie určená pro studenty SPŠ a k přípravě žáků ke studiu na vysoké škole.
Keywords: strojnictví; technické kreslení; deskriptivní geometrie; machinery; technical drawing; descriptive geometry; sbírky úloh; examinations, questions, etc