Španělsko-český a česko-španělský slovník kožedělný - Vrážel, Miloslav (Miloslav Vrážel, 1998)
Obsahuje 9700 španělských výrazů, získaných excerpcí z odborné knižní, časopisecké a patentové literatury, názvoslovných norem a technických slovníků pro kožedělný průmysl a obchod
Keywords: kožedělný průmysl; obuvnictví; oborová terminologie; španělština; čeština; leather industry; shoemaking trade; terminology (professional); Spanish language; Czech language; dvojjazyčné překladové slovníky; terminologické slovníky; bilingual translation dictionaries; terminological dictionaries