Španělsko-český a česko-španělský slovník kožedělný - Vrážel, Miloslav (Miloslav Vrážel, 1998)
Obsahuje 9700 španělských výrazů, získaných excerpcí z odborné knižní, časopisecké a patentové literatury, názvoslovných norem a technických slovníků pro kožedělný průmysl a obchod