Školní atlas světa (Kartografie Praha, a.s., 1998)
Doplněno barevnými fotografiemi charakterizujícími jednotlivé světadíly a soupisem českých památek zařazených do seznamu světového dědictví UNESCO.
Dotisk r. 2000, 2001, 2002, 2003
Obsahuje rejstřík
Keywords: zeměpis; regionální geografie světa; geography (school subject); world geography; školní atlasy; atlasy světa; school atlases; world atlases