catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Systémy zjišťování jakosti a p...
Description
Systémy zjišťování jakosti a provádění kontroly v potravinářství
Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors:
Suková, Irena, 1949-
(220)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
ÚZPI,
1997
Edition:
1. vyd.
Subjects:
JAKOST
kontrola jakosti
kontrola potravin
potraviny
potravinářství
ISBN:
8085120658
Physical Description:
87 s.
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
ISBN:
8085120658
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Legislativa a řízení jakosti v potravinářství
by: Hrabě, Jan, 1943-, et al.
Published: (2005)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
ČSN 56 0100 Mikrobiologické zkoušení poživatin, předmětů běžného užívání a prostředí potravinářských provozoven
Published: (1994)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zkoušení a posuzování potravin
by: Zálešák, Hubert, 1895-1955, et al.
Published: (1956)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Handbook of food science and technology. 1,
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Laboratorní kontrolní metody v mlékařství
by: Černá, Eva, et al.
Published: (1971)
×
Loading...